Blog

Zobrazujem 1 až 5 z 27 blogov
  • S prichádzajúcim letným počasím sa zintenzívňuje nielen sila slnečných lúčov ale aj naša chuť stráviť príjemné chvíle v lone prírody a to ideálne v dobrej spoločnosti a pri dobrom jedle. A tak mnohí z nás berú svoje gulášové kotlíky, kotle a kotliská a vyrážajú za gastronomickým zážitkom na lúku...

    Čítať viac
  • Bravčová masť nie je nezdravá

    Pri slovnom spojení bravčová masť sa väčšine z nás vynoria také pojmy ako kôrnatenie ciev, cholesterol alebo infarkt. Túto rovnicu máme v sebe zakorenenú tak hlboko, že ju nedokázali vyvrátiť ani stále častejšie sa objavujúce vedecké poznat...

    Čítať viac
  • Nie je klobása ako klobása, ale prečo ?

    Na pultoch lahôdok a mäsiarstiev je, zdá sa, až nepreberné množstvo druhov a názvov klobás. Niektoré sú chutné, iné si kúpime iba raz a niektoré radšej ani raz.

    Z technologického hľadiska je výroba klobásy jednou z najje...

    Čítať viac
  • Nedávno prebehla takmer všetkými slovenskými médiami informácia o výsledkoch testovania Spišských párkov. Zhrozená a pohoršená verejnosť sa tak mohla dozvedieť, že žiaden z testovaných výrobcov vlastne nevyrába pravé Spišské párky a všetci z testovaných mäsiarov ich nejako falšujú, pozmeňujú rece...

    Čítať viac
  • Chcete byť zdravší, schudnúť alebo dokonca omladnúť? Vyskúšajte držky

    Niektorí ich milujú, iným sa obracia žalúdok už iba pri pohľade na ne. Niekomu pripadajú veľké biele “fláty” na tanieri nechutné, druhý si zase pochutná, iba keď sú držky poriadne hrubé. Pre niekoho j...

    Čítať viac
Zobrazujem 1 až 5 z 27 blogov