Rybie filé na olivách

Rybie filé na olivách
Prísady
  • 0.6 kg rybieho filé
  • 400 g zemiakov
  • 1 cibuľu
  • 1 papriku
  • 4 paradajky
  • mleté korenie
  • 200 g olív bez kôstok
  • citrónovú šťavu
  • soľ
Postup

Zemiaky pokrájame na kocky, papriku na rezance a cibuľu nadrobno. Osmažíme na rozohriatom oleji, pridáme olúpané a na kocky pokrájané paradajky. Podlejeme vodou, pridáme soľ a korenie a podusíme do mäkka.

Na druhej panvici si usmažíme rybie filé, pridáme k nemu zmes zo zemiakov a zeleniny. Dochutíme a filé aj so zmesou spolu prehrejeme.

Nakoniec pridáme olivy a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy.

Servírujeme s bielym chlebom.