Losos v smotanovej omáčke

Losos v smotanovej omáčke
Prísady
  • 0.5 kg lososa
  • 200 g rezancov (fettuciny alebo tagliatelle)
  • 2 PL olivového oleja
  • 4 očistené jarné cibuľky nasekané nadrobno
  • 1 PL kapár nasekaných nadrobno
  • čerstvé mleté ​​čierne korenie
  • 300 ml créme double
  • 1 citrón rozkrojený na 4 diely
Postup

Cestoviny uvaríme.Cestoviny zlejeme a opatrne, ale dôkladne premiešame s rybou zmesou.

Medzitým vo veľkej panvici rozpálime olej a na miernom ohni na ňom 5 minút pod pokrievkou podusíme jarnú cibuľku a špargľu. K cibuľke so špargľou pridáme lososa, kapary, korenie a créme double a za stáleho miešania necháme 5 minut prehriať.

Hotové jedlo vyklopíme na nahriatu servírovaciu misu, ozdobíme plátkami citróna a podávame so zeleninovým šalátom.