Diviačí guláš špeciál

Diviačí guláš špeciál
Prísady
  • 1 kg mäsa z diviaka
  • 300 g veľkej bôbovej fazule
  • 400 g cibule
  • 5 PL masti
  • bobkový list
  • 1 čl rasce
  • mleté čierne korenie
  • malá fľaša leča
  • 1 PL mletej červenej papriky
  • cesnak
  • gulášové korenie
  • čierne korenie
  • soľ
  • majoránka
  • zázvor
  • čili papričky
  • koreňová zelenina
  • zemiak
Postup

Na masti usmažíme cibuľu, pridáme k nej na kocky pokrájané mäso a orestujeme ho.

Pridáme koreňovú zeleninu, premiešame, dochutíme chilli papričkou, mletým korením, rascou, korením na divinu. Posolíme a premiešame.

Potom pridáme predvarenú fazuľu, podlejeme vodou a varíme asi 1 hod.

Pred dovarením ešte dochutíme cesnakom, pokrájanou paprikou s paradajkami, zahustíme najemno nastrúhaným zemiakom a necháme ešte 10 min. prejsť varom.

Podávame s chlebom.