Bravčové karé na kari korení

Bravčové karé na kari korení
Prísady
  • 0.5 kg bravčového karé
  • 0.7 kg bravčového karé s kosťou
  • soľ
  • kari korenie
  • 50 g masla
  • 200 g ananásového kompótu
  • 2 dl bieleho vína
  • celá škorica
  • mletá škorica
Postup

Bravčové karé nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme kari korením a opečieme na masle

Víno zahrejeme s kúskom škorice na bod varu. Pridáme pokrájaný ananás, mletú škoricu a chvíľu povaríme.

Bravčové karé položíme na alobal, pridáme ananás, šťavu z výpeku a alobal dobre uzavrieme. Dáme zapiecť do rúry na 25 minút pri 200°C.

Podávame s ryžou, prípadne so zemiakovými hranolkami.