Obľúbené príspevky

SEZÓNNA PONUKA

Blog

Zobrazujem 1 až 5 z 15 blogov
  • Slovensko bolo v minulosti považované za malú ovčiarsku veľmoc, keď priemerné stavy oviec vysoko prekračovali ešte začiatkom deväťdesiatych rokov hranicu 0,5 milióna kusov. Po prechodnom období stagnácie a úpadku slovenského ovčiarstva sa dnes tieto čísla začínajú opäť dvíhať. Produkty...

    Čítať viac
  • U nás a v Maďarsku je to mangalica, mangalitsa v Londýne a mangalitza v USA, v Srbsku mangulica a cyrillikou tiež Maнгулица, mangaliza v Rumunsku a v Nemecku Wollschwein. Ten názov ste počuli už asi všetci, ale už nie každý vie, čo za druh ošípanej to vlastne je a čím je taká zaujímavá,...

    Čítať viac
  • Pripravili sme pre Vás zaujímavú súťaž. Výhercov dvakrát obnmotáme alebo raz odmeriame pravou domácou klobásou.

    Chceme sa stále zlepšovať, a preto sme sa zapojili do súťaže e-shopov, kde môžeme vyhrať konzultácie a poradenstvo od tých najlepších. Za Váš hlas pre náš e-s...

    Čítať viac
  • Nepravá alebo aj falošná sviečková - ten názov ste už asi počuli všetci, ale nie každý vie, o aký kus mäsa vlastne ide. Názov sviečková je odvodený iba od určitej podobnosti s pravou sviečkovou (dlhý a štíhly sval), inak sú tieto dve časti hovädzieho tela od seba pomerne vzdialené...

    Čítať viac
  • Hoci si väčšinu jedál pripravených z bravčového mäsa spájame s niečím nezdravým, v prípade huspeniny  táto rovnica v žiadnom prípade neplatí. Práve naopak, huspenina je priam liek, a ešte k tomu v mimoriadne chutnom a voňavom balení. Najvýznamnejšou zl...

    Čítať viac
Zobrazujem 1 až 5 z 15 blogov